01.13.49 Pozostałe warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.4 - WARZYWA KORZENIOWE, CEBULOWE I BULWIASTE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.49.0 - Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 61.10.1 - USŁUGI TRANSMISJI DANYCH I WIADOMOŚCI
-
Kod PKWiU: 20.15.79 - Nawozy mineralne zawierające co najmniej dwa z podanych pierwiastków nawozowych (azot, fosfor, potas), gdzie indziej niesklasyfikowane; pozostałe nawozy mineralne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 64.19.29 - Pozostałe usługi udzielania pożyczek i kredytów przez instytucje monetarne
-
Kod PKWiU: 30.30.2 - BALONY I STEROWCE; SZYBOWCE, LOTNIE ORAZ POZOSTAŁE STATKI POWIETRZNE, BEZ NAPĘDU
-
Kod PKWiU: 20.15.72.0 - Wodoroortofosforan diamonu (fosforan diamonu)
-
Kod PKWiU: 26.30.1 - URZĄDZENIA NADAWCZE DLA RADIOFONII I TELEWIZJI; KAMERY TELEWIZYJNE
-
Kod PKWiU: 45.11.11.0 - Sprzedaż hurtowa samochodów osobowych, z wyłączeniem specjalnych
-
Kod PKWiU: 32.11.10.0 - Monety
-
Kod PKWiU: 49.42.19.0 - Pozostałe usługi związane z przeprowadzkami
-
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol