01.13.19.0 Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.19 - Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
Kod PKWiU 01.13.19.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0709 99 10 - Warzywa sałatowe inne niż sałata (Lactuca sativa) i cykoria (Cichorium spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 20 - Burak boćwina (lub boćwina szerokoogonkowa) i karczoch hiszpański, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 50 - Koper, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 13.92.13 - Obrusy i serwety
-
Kod PKWiU: 46.31.11 - Sprzedaż hurtowa świeżych owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 98 - RÓŻNORODNE WYROBY I USŁUGI PRODUKOWANE PRZEZ PRYWATNE GOSPODARSTWA DOMOWE NA POTRZEBY WŁASNE
-
Kod PKWiU: 29.20.23.0 - Pozostałe przyczepy i naczepy
-
Kod PKWiU: 65.12.12.0 - Usługi ubezpieczeniowe zdrowotne
-
Kod PKWiU: 28.30.51.0 - Kosiarki, włączając zespoły tnące montowane na ciągnikach, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 28.14.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych kurków i zaworów
-
Kod PKWiU: 01.42 - POZOSTAŁE ŻYWE BYDŁO I BAWOŁY ORAZ ICH NASIENIE
-
Kod PKWiU: 27.40.41.0 - Części do żarówek lub lamp wyładowczych lub lamp łukowych
-
Kod PKWiU: 93.13 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ OBIEKTÓW SŁUŻĄCYCH POPRAWIE KONDYCJI FIZYCZNEJ