01.13.12.0 Kapusta
Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 45.32.22 - Sprzedaż detaliczna części i akcesoriów do pojazdów samochodowych (z wyłączeniem motocykli) realizowana za pośrednictwem poczty
-
Kod PKWiU: 66.22.10 - Usługi agentów i brokerów ubezpieczeniowych
-
Kod PKWiU: 01.11.32.0 - Żyto
-
Kod PKWiU: 27.11.41.0 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem
-
Kod PKWiU: 42.91.2 - Roboty ogólnobudowlane związane z budową nabrzeży, portów, tam, śluz i związanych z nimi obiektów hydrotechnicznych
-
Kod PKWiU: 85.59.11 - Usługi nauczania języków obcych
-
Kod PKWiU: 47.00.24.0 - Sprzedaż detaliczna pozostałej żywności, gdzie indziej niesklasyfikowanej
-
Kod PKWiU: 74.20.31.0 - Usługi obróbki zdjęć
-
Kod PKWiU: 51.10.1 - TRANSPORT LOTNICZY PASAŻERSKI
-
Kod PKWiU: 60.10.12 - Oryginały nadawanych programów radiofonicznych