01.11.69.0 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 01.11.69.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0708 90 00 - Warzywa strączkowe, łuskane lub niełuskane, świeże lub schłodzone (z wył. grochu "Pisum sativum" i fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.59.59.1 - Estry kwasów tłuszczowych, z wyłączeniem monoalkilowych estrów kwasów tłuszczowych
-
Kod PKWiU: 74.90.2 - Pozostałe usługi profesjonalne, techniczne i handlowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.91.2 - Mączka i granulki z lucerny (alfalfa)
-
Kod PKWiU: 17.11.12 - Masa celulozowa drzewna sodowa lub siarczanowa, inna niż do przerobu chemicznego
-
Kod PKWiU: 33.12.25 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn dla przetwórstwa żywności i tytoniu oraz produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 28.15.25 - Koła zamachowe i koła pasowe lub linowe, włączając wielokrążki i zblocza
-
Kod PKWiU: 21.10.52.0 - Hormony i ich pochodne; pozostałe steroidy stosowane głównie jako hormony
-
Kod PKWiU: 61.10.3 - Usługi transmisji danych realizowane za pomocą sieci telekomunikacji stacjonarnej
-
Kod PKWiU: 10.83.12 - Substytuty kawy; ekstrakty, esencje i koncentraty z kawy lub substytutów kawy; łupiny i łuski kawy
-
Kod PKWiU: 25.73.50.0 - Formy do metali; skrzynki formierskie; płyty podmodelowe; modele odlewnicze