4104 19 51 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN 4104 19 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.31.0 - Skóry bydlęce całe, odwłosione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8412 29 81 - Silniki hydrauliczne (z wył. liniowych "cylindrów" i układów hydraulicznych)
-
Kod CN: 1806 31 00 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, nadziewane
-
Kod CN: 2935 50 00 - Perfluorooktanosulfonoamidy (z wył. N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etyloperfluorooktanosulfonoamidu, N-etylo-N-(2-hydroksyetylo) perfluorooktanosulfonoamidu i N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamidu)
-
Kod CN: 7019 51 00 - Tkaniny, włącznie z taśmami tkanymi, ze szkła, o szerokości <= 30 cm (z wył. niedoprzędów)
-
Kod CN: 9022 30 00 - Lampy rentgenowskie
-
Kod CN: 0303 55 - Ostroboki (Trachurus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 7411 10 90 - Rury i przewody rurowe, z miedzi rafinowanej, w zwojach lub gięte inaczej
-
Kod CN: 0406 30 39 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)
-
Kod CN: 2917 20 00 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe lub cykloterpenowe kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich pochodne
-
Kod CN: 6405 20 - Obuwie o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)