2204 21 93 Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN 2204 21 93 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8443 31 00 - Maszyny, które wykonują dwie lub więcej funkcji drukowania, kopiowania lub transmisji telefaksowej, nadające się do podłączenia do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci
-
Kod CN: 8412 80 80 - Silniki i siłowniki, nieelektryczne (z wył. turbin na parę, silników spalinowych, turbin hydraulicznych, kół wodnych, turbin gazowych, silników odrzutowych, silników i siłowników hydraulicznych i pneumatycznych, turbin wytwarzających parę wodną lub inną parę, i silników elektrycznych)
-
Kod CN: 5007 20 41 - Tkaniny ażurowe, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 9506 12 00 - Wiązania do nart
-
Kod CN: 4411 92 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,8 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 3006 10 30 - Sterylne chirurgiczne lub dentystyczne środki zapobiegające powstawaniu zrostów, nawet absorpcyjne
-
Kod CN: 2105 00 - Lody i pozostałe lody jadalne, nawet zawierające kakao
-
Kod CN: 7104 20 - Kamienie syntet. lub odtw., szlach. lub półszlach. b. kwarcu piezoelektr., nieobrob. l. przepiłowane, l. zgrubnie kształt., sort., ale nienawl., opraw. obsadz.
-
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
-
Kod CN: 9010 60 00 - Ekrany projekcyjne