2009 90 79 Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 90 79 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2918 99 - Kwasy karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. jedynie z alkoholową, fenolową, aldehydową lub ketonową grupą funkcyjną i 2,4,5-T (ISO) (kwas 2,4,5-trichlorofenoksyoctowy), jego soli i estrów)
-
Kod CN: 8539 39 20 - Lampy fluorescencyjne o zimnej katodzie (CCFL) do podświetlania płaskich wyświetlaczy panelowych
-
Kod CN: 5407 54 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych poliestrowych, teksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, zadrukowane
-
Kod CN: 8207 50 90 - Narzędzia do wiercenia, wymienne, do obróbki materiałów innych niż metal, z częścią roboczą z materiału innego niż diamenty lub z diamentów spiekanych (z wył. do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych, wierteł do muru i narzędzi do gwintowania otworów)
-
Kod CN: 4105 30 90 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie suchym („crust”), bez wełny (z wył. wyprawionych w inny sposób lub tylko wstępnie garbowanych, i skór z owiec indyjskich włosowych, wstępnie garbowanych garbnikami roślinnymi, nawet poddanych pewnym obróbkom, jednakże nienadających się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej )
-
Kod CN: 1518 00 99 - Mieszaniny lub przetwory z tłuszczów i olejów zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów lub olejów, niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 15
-
Kod CN: 0306 39 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek i raków słodkowodnych); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8477 80 91 - Sprzęt do redukcji wymiaru do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 9209 - Części np. mechanizmy pozytywek i akcesoria instrumentów muzycznych np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów
-
Kod CN: 3920 10 89 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów etylenu, niewzmocnione, nielaminowane, nieosadzone na podłożu ani niepołączone w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty, o grubości > 0,125 mm (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i masy papierniczej syntetycznej, w postaci wilgotnych arkuszy wykonanych z niepołączonych, drobno rozgałęzionych włókien polietylenowych, nawet zmieszanych z włóknami celulozowymi, w ilości <= 15%, zawierająca poli(alkohol winylu) rozpuszczony w wodzie jako czynnik nawilżający)