2009 90 51 Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego)
Kod CN 2009 90 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8475 29 00 - Maszyny do wyrobu lub obróbki na gorąco szkła lub wyrobów szklanych (z wył. maszyn do wytwarzania włókien optycznych i półproduktów do ich produkcji oraz pieców i aparatów grzewczych do produkcji szkła hartowanego)
-
Kod CN: 0307 49 40 - Kałamarnica " Loligo spp.", wędzona, suszona, solona lub w solance, nawet w skorupie
-
Kod CN: 8466 93 60 - Części i akcesoria do obrabiarek do obróbki materiału przez usuwanie nadmiaru materiału objętych pozycjami od 8456 do 8461, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8546 90 90 - Izolatory elektryczne (z wył. ze szkła, ceramicznych lub z tworzyw sztucznych i osprzętu izolacyjnego)
-
Kod CN: 7010 90 57 - Butle, ze szkła barwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej < 0,15 l
-
Kod CN: 3102 10 90 - Mocznik, nawet w roztworze wodnym, zawierający <= 45% masy azotu w suchym bezwodnym produkcie (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 5810 99 - Hafty z materiałów innych niż bawełna lub włókna chemiczne, na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 2601 - Rudy i koncentraty żelaza, włącznie z wyprażonymi pirytami żelazowymi
-
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
-
Kod CN: 0105 15 00 - Perliczki domowe, żywe, o masie <= 185 g