2009 90 41 Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 90 41 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 99 55 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze smuklicy "Lepidorhombus spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 2201 10 19 - Wody mineralne naturalne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego, nasycone dwutlenkiem węgla
-
Kod CN: 3402 11 90 - Anionowe środki powierzchniowo czynne, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej (z wył. mydła i roztworów wodnych zawierających >= 30% masy, ale <= 50% masy, alkilo[oksydi(benzenosulfonianu)]disodu)
-
Kod CN: 0810 90 - Tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i pozostałe jadalne owoce (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek, owoców tarniny, truskawek, poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, żurawin, borówek czarnych, owoców z rodzaju Vaccinium, owoców kiwi, durians, owoce persymony, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest), świeże
-
Kod CN: 8417 20 10 - Piece piekarnicze tunelowe, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne
-
Kod CN: 8473 50 20 - Zespoły elektroniczne w równym stopniu odpowiednie do stosowania w dwu lub wiecej elektronicznych maszynach do pisania, redagowania tekstów, kalkulatorach lub pozostałych maszynach, urządzeniach i w sprzęcie, objętym dwiema lub więcej pozycjami od 8469 do 8472, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 89 86 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)
-
Kod CN: 3807 00 - Smoła drzewna; oleje ze smoły drzewnej; kreozot drzewny; drzewna benzyna ciężka; pak roślinny; pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego (z wył. paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)
-
Kod CN: 2009 89 63 - Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2204 29 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG