0402 21 11 Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5% masy ale <= 27% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg
Kod CN 0402 21 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.22.0 - Mleko pełne i śmietana, w proszku
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 93 93 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale zawierające dodatek cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0205 00 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 8705 10 00 - Dźwigi samojezdne ( żurawie samochodowe) (z wył. pojazdów pogotowia technicznego)
-
Kod CN: 2907 11 00 - Fenol (hydroksybenzen) i jego sole
-
Kod CN: 4823 90 40 - Papier i tektura, w rodzaju stosowanych do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8536 30 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 7212 40 20 - Blacha biała, o szerokości < 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny}, nieobrobiona więcej niż lakierowana i wyroby walcowane płaskie powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, lakierowane
-
Kod CN: 7411 10 90 - Rury i przewody rurowe, z miedzi rafinowanej, w zwojach lub gięte inaczej
-
Kod CN: 4406 11 00 - Podkłady kolejowe lub tramwajowe, z drewna z drzew iglastych, nieimpregnowane
-
Kod CN: 0505 10 - Pióra, w rodzaju stosowanych do wypychania i puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane