0302 11 20 Pstrąg z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszony, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawiony głowy, oskrobany i wypatroszony, o masie większej > niż 1 kg każdy, świeży lub schłodzony
Kod CN 0302 11 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0802 22 00 - Orzechy leszczyny "Corylus spp.", świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 3824 99 57 - Kartridże i kartomizery, napełnione, do papierosów elektronicznych i preparaty do stosowania w kartridżach i kartomizerach do papierosów elektronicznych, nie zawierające nikotyny lub jej soli, eterów, estrów lub pozostałe pochodne
-
Kod CN: 2905 43 00 - Mannit
-
Kod CN: 9609 90 - Ołówki, pastele, węgle rysunkowe, kredy do pisania lub rysowania, kredy krawieckie
-
Kod CN: 2816 40 00 - Tlenki, wodorotlenki i nadtlenki strontu lub baru
-
Kod CN: 3001 90 20 - Gruczoły i pozostałe narządy do celów organoterapeutycznych, suszone, nawet sproszkowane i pozostałe substancje pochodzenia ludzkiego, preparowane do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1521 90 99 - Wosk pszczeli i pozostałe woski owadzie, nawet rafinowane lub barwione (z wył. surowych)
-
Kod CN: 7411 10 10 - Rury i przewody rurowe, z miedzi rafinowanej, proste
-
Kod CN: 7018 10 90 - Imitacje koralu i podobnej drobnicy szklanej (z wył. artykułów z nich i imitacji pereł i kamieni szlachetnych i półszlachetnych)
-
Kod CN: 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony